Anniek's Practice PMC eaux de vie

Anniek Van Tongel Osteopathie

AVT-osteo | PMC eaux de vie is een professioneel samenwerkings-verband tussen gespecialiseerde en zelfstandige osteopaten en paramedische complementaire professionelen voor de behandeling van volwassenen, kinderen en baby’s.

AVT-osteo werd gesticht in 2004 door Anniek Van Tongel. Zij wordt bijgestaan door gedreven osteopaten.

Deze osteopaten streven dezelfde doelstellingen na, zijn even gedreven in hun zoektocht naar een evenwichtige gezondheid en algemeen welzijn en houden elkaar voortdurend op de hoogte omtrent wederzijdse behandelingen bij elk van hun patiënten. In gedachtengoed en behandelingsethiek zijn ze één en ondeelbaar. In hun streven naar de optimale gezondheid voor hun patiënten zijn ze elk zo zelfstandig en deskundig mogelijk begaan met hun vak en patiënten. Ze optimaliseren hun deskundigheid aan de hand van hun eigen specialisaties.

Door de fascinatie om een goede gezondheid te helpen in stand houden hebben zowel Anniek als haar gedreven team een hele reeks bijscholingen gevolgd na hun lange en intense studies.
Het streven naar de meest efficiënte oplossing voor de gezondheidsproblemen die elke patient kan tegenkomen staat hoog in het vaandel.

Samen willen ze u naar een betere, gezondere en vitalere toekomst begeleiden.