Anniek Van Tongel

Anniek Van Tongel Osteopathie

Welkom bij AVT-osteo.

U bent op zoek geweest naar ons en u hebt ons gevonden. Door de informatie op deze website trachten wij u zo goed mogelijk te informeren op weg naar een betere gezondheid voor u en uw naasten. Het leven met klachten, met pijn of met duidelijke bewegingsverliezen doet vaak afbreuk aan een zorgeloos en kwaliteitsvol leven.

Daarom willen we u helpen.

Wij kunnen u bewegingswinst bieden maar ook verlies van pijn en ongemak. Wij kunnen uw gezondheid helpen onderhouden en uw lichaam stimuleren op weg naar aangenamer leven.

U vindt op onze website een uitgebreid overzicht van mogelijke indicaties voor een osteopatische behandeling die specifiek bij u past.
Hier kunnen we niet alle indicaties opsommen waarmee iemand in zijn leven mee geconfronteerd kan worden. Vaak is het ook een combinatie van klachten. Aarzel niet om ons te contacteren en inlichtingen te vragen. Een afspraak bij een van onze drie vestigingen in Nederland en één in België is dan zo gemaakt.

De kennis en deskundigheid die wij u hiermee kunnen bieden staat in het teken van een gezonder en kwaliteitsvoller leven, voor u en uw naasten.

Laat ons samen een gezonder leven tegemoet zien.

Met vriendelijke groeten,
Het AVT-Team,